“Demanam que Oliver es posicioni en contra del recàrrec d’IBI pels habitatges buits de Manacor”

El PP creu que “la pressió fiscal a la qual se sotmet a Manacor des de totes les institucions és ja totalment inassumible per a moltíssimes famílies, empreses i autònoms”

 

El Partit Popular de Manacor demana al batle de Manacor, Miquel Oliver, que es posicioni en contra del recàrrec
del 150% de l’Impost de Béns Immobles (IBI) pels habitatges buits, tal i com preveu l’avantprojecte de Llei del Govern espanyol “i que la presidenta de la Govern, Francina Armengol, ha aplaudit”, diu la portaveu de Grup Popular Municipal, Maria Antònia Sansó, que considera que “La pressió fiscal a la qual se sotmet a Manacor des de totes les institucions és ja totalment inassumible per a moltíssimes famílies, empreses i autònoms”.

Per això reclamen a l’equip de govern “un posicionament clar sobre la baixada d’impostos que tantes vegades hem sol·licitat per al nostre municipi”. Amb tot, Sansó incideix a més, que “amb els pressupostos generals de l’estat (PGE) per a l’any que ve, ens fregiran a impostos amb una pujada prevista de 4.000 milions d’euros i amb un increment de la quota dels autònoms d’entre 96 i 225 euros a l’any”.

“A més de baixar impostos i taxes municipals, el batle s’ha de començar a posicionar contra tant ‘sablazo’ fiscal perquè el que ara necessiten els manacorins i manacorinas és molta més liquiditat econòmica a les seves butxaques”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad