L’Ajuntament haurà de pagar 2,3 milions per l’expropiació de dues zones verdes

L’ajuntament de Manacor va donar llum verda aquest dilluns a la incorporació de 5.456.329 euros del romanent municipal per nous projectes de reforma i l’expropiacio de dues zones verdes a banda i banda del poble. D’ells, 3,2 es destinaran als projectes d’obres de millora de la plaça Cardenal Pou, el carrer Lleó XIII i la plaça Francesc de Borja Moll de Manacor, l’avinguda dels Pins de Porto Cristo, el carrer Romaní de s’Illot i la via Europa de Cala Murada, així com a potenciar de l’enllumenat públic de el Quadre 90 de s’Illot. A aquests projectes se li sumaran el de reforma del carrer den Venturós, les obres del jardí de s’Hort des Frares de la plaça Font i Roig o la construcció d’una nau a Porto Cristo per a la brigada municipal per 298.812 euros.

IES Manacor i cilindre

Però el gruix, 2,3 milions d’euros, aniran al pagament de l’expropiació de les zones verdes que van permetre la construcció del vial d’accés a l’IES Manacor (2,2 milions) i la de la zona verda del cilindre (141.000 euros). Fa més d’una dècada, just abans de començar a desenvolupar-se l’obra de nou IES Manacor, el consistori va expropiar, a preu de terreny rústic, un total de 1.613 metres quadrats de quatre finques per habilitar uns vials d’accés per a estudiants i professors. Els propietaris van recórrer i el 2013 el jutjat d’expropiació forçosa va resoldre a favor seu especificant que es tractava de sòl urbà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad