L’Ajuntament haurà de pagar 2,3 milions per l’expropiació de dues zones verdes

L’ajuntament de Manacor va donar llum verda aquest dilluns a la incorporació de 5.456.329 euros del romanent municipal per nous projectes de reforma i l’expropiacio de dues zones verdes a banda i banda del poble. D’ells, 3,2 es destinaran als projectes d’obres de millora de la plaça Cardenal Pou, el carrer Lleó XIII i la plaça Francesc de Borja Moll de Manacor, l’avinguda dels Pins de Porto Cristo, el carrer Romaní de s’Illot i la via Europa de Cala Murada, així com a potenciar de l’enllumenat públic de el Quadre 90 de s’Illot. A aquests projectes se li sumaran el de reforma del carrer den Venturós, les obres del jardí de s’Hort des Frares de la plaça Font i Roig o la construcció d’una nau a Porto Cristo per a la brigada municipal per 298.812 euros.

IES Manacor i cilindre

Però el gruix, 2,3 milions d’euros, aniran al pagament de l’expropiació de les zones verdes que van permetre la construcció del vial d’accés a l’IES Manacor (2,2 milions) i la de la zona verda del cilindre (141.000 euros). Fa més d’una dècada, just abans de començar a desenvolupar-se l’obra de nou IES Manacor, el consistori va expropiar, a preu de terreny rústic, un total de 1.613 metres quadrats de quatre finques per habilitar uns vials d’accés per a estudiants i professors. Els propietaris van recórrer i el 2013 el jutjat d’expropiació forçosa va resoldre a favor seu especificant que es tractava de sòl urbà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad