La vaga de recollida de fems conclou i queda ajornada de moment

Els treballadors de la recollida de fems i neteja viària reunits en assemblea avui capvespre han acceptat el preacord

 

La vaga de recollida de residus ha quedat ajornada de moment. Els treballadors de la recollida de fems i neteja viària reunits en assemblea avui capvespre han acceptat el preacord amb 234 vots a favor de l’acord, 94 a favor de continuar la vaga. Demanen que no se’ls descomptin els dies de vaga del sou, si es compleix, es comprometen a netejar els carrers i recollir els munts de bosses de fems en 24h. Així idò reprendran la feina normal.

D’aquesta manera la vaga queda ajornada fins a la propera assemblea. Les negociacions entre els treballadors, la patronal i els ajuntaments, previsiblament començaran el pròxim dimarts, 26 d’octubre. Per la seva banda, la FELIB ha assegurat que els ajuntaments no sancionaran als treballadors per l’incompliment dels serveis mínims, però descomptarà el dies de vaga. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad