La biblioteca de l’IES Mossèn Alcover renova la seva imatge

Anomenada Miquel Àngel Riera en memòria de l’escriptor ara també passarà a gestionar el fons Riera Ferrari

 

La biblioteca del Mossèn Alcover renova la seva imatge. Aquest passat dijous 7 d’octubre a les 19h es varen reprendre els actes de commemoració del cinquantenari de l’institut. L’acte, que va tenir lloc a la Biblioteca Miquel Àngel Riera tot aprofitant l’efemèride del 25è aniversari del traspàs de l’escriptor, va servir també per obrir al públic el Fons Riera Ferrari del qual el centre de secundària és dipositari. Així mateix i gràcies al suport de l’AMIPA, es va presentar la renovació del mobiliari i la nova imatge de la biblioteca. 

En primer lloc prengué la paraula Maria del Mar Riera, filla de Miquel Àngel Riera, que va agraïr la convidada i parlà en nom de l’escriptor i de la seva família. A continuació, la historiadora de l’art i bibliotecària de l’IES Mossèn Alcover, Isabel M. Riera Oliver, explicà de manera detallada el seu treball d’estudi i anàlisi del Fons Riera Ferrari que, a partir d’ara, passa a disposició d’estudiants i investigadors. Maria Rosa Rosselló, en nom de la família de Riera Ferrari, va donar les gràcies per la bona acollida del fons i el treball rigorós de la investigadora. 

Assistiren a l’acte Amanda Fernández, Directora Genera de Primera infància, Innovació i Comunitat educativa, en representació de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i Mateu Marcè, regidor de cultura, en nom de l’Ajuntament de Manacor; a més a més de nombrosos membres de l’AMIPA de l’IES Mossèn Alcover, del claustre de professorat, antics directors i professors i antics alumnes del nostre centre; membres de les famílies Riera i Riera Ferrari i públic en general.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad