Dues setmanes de fotodenúncies per les voreres de Manacor

Durant quinze dies des de les xarxes socials del Partit Popular de Manacor ha publicat diversos punts del municipi on la neteja i manteniment de les voreres és deficient. “Al centre per a vianants i fins i tot a l’emblemàtic passeig de na Camel·la es poden observar fàcilment taques negres aferradisses i indefinides que, enlloc de fer-se netes, es permet que es perpetuïn”, explica el grup municipal.  

“L’equip de govern podria instar l’empresa encarregada de la neteja a emprar aigua pressió en determinats casos i fer així que aquestes antiestètiques i insalubres taques desapareguin. Però no semblen tenir-hi massa interès. A més, no només el centre per a vianants de Manacor acusa falta de neteja i manteniment; també altres nuclis com s’Illot, Porto Cristo i Cales de Mallorca llueixen totalment abandonats i deixats”.

El PP local critica que la manca de rajoles o herbes altes són perills potencials per a persones majors. “És primordial preveure abans d’haver de lamentar caigudes greus. “Amb la campanya desenvolupada pel Partit Popular a les xarxes socials, i que és només un exemple gràfic de l’evident falta de neteja i manteniment de les aceres, volem deixar en evidència que l’equip de govern municipal no treu tot el suc al contracte de neteja del què disposa. Recordem, el més car de la història del municipi”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad