El Mercadona del Mercat ampliarà la seva superficie

La imatge

 

El supermercat que Mercadona té a la plaça Ramon Llull (popularment coneguda com la plaça des Mercat) no només no es mourà de lloc sino que ampliarà la seva superficie. Així ho ha fet saber l’empresa valenciana de la família Roig al departament d’Urbanisme de l’ajuntament de Manacor. D’aquesta manera Mercadona ocuparà també el local que fa cap de cantó i que en els darrers anys ha estat ocupat per una oficina bancària i més recentment per una botiga.

Tal i com fa uns dies ja va avançar aquesta revista, la marca obrirà també una tercera tenda al polígon agroalimentari de la carretera de Felanitx, que constarà, a més de l’aparcament subterrani, de dues plantes, la darrera de les quals estarà dedicada a oficines.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad