64 infermeres prenen possessió de la seva plaça a l’hospital

La imatge

 

Un total de 64 infermeres (de les quals 32 ja eren interines o temporals) han pres possessió aquest dijous de la seva plaça a l’Hospital de Manacor després d’haver superat el concurs oposició. El dematí es va organitzar una sessió de benvinguda on van rebre la informació necessària per conèixer més d’aprop l’hospital. La directora infermera, Francesca Rosa Rosal, juntament amb la subdirectora de gestió, Joana Maria Vidal, els va donar la benvinguda.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad