Lidl i Mercadona inicien els tràmits per obrir al polígon agroalimentari

Ja han demanat els permisos a la direcció general de Comerç. Per altra banda Hiper Centro desmenteix que hagi venut la marca a Carrefour

 

El supermercat alemany Lidl i el valencià Mercadona ja han iniciat els tràmits administratius per poder construir sengles naus al polígon agroalimentari de la carretera de Felanitx, i poder començar prest les obres. En aquests moments han sol·licitat permisos a la direcció general de Comerç del Govern perquè els hi aprovi el projecte, que després haurà de passar pel departament d’Urbanisme municipal com a darrera passa.

Les dues marques varen intentar fins fa poc unir els dos solar contigus que han adquirit per poder habilitar un gran aparcament en superficie, el que finalment no ha estat possible, amb la qual cosa hauran de construir aparcaments soterrats. Tant Lidl com Mercadona es situaran als solars més pròxims a la benzinera amb la finalitat de poder aprofitar també la rotonda d’entrada des de Felanitx.

En el cas de Mercadona, això no suposarà el tancament del supermercat que té la marca a la plaça Ramon Llull com estava estipulat abans de la pandèmia, sino que l’empresa tindrà tres establiments a Manacor. El del polígon agroalimentari constarà, a més de l’aparcament subterrani, de dues plantes, la darrera de les quals estarà dedicada a oficines.

L’Hiper Centro no es ven a Carrefour

Per altra banda, aquesta setmana ha tornat a sorgir el rumor de la possible venda de l’Hiper Centro de Manacor, a la multinacional francesa Carrefour. Una possibilitat que ha estat ràpidament desmentida pel seu director, Pep Lluís Aguiló: “No és cert en absolut. Continuarem essent ‘els últims de Filipines’ mentre tenguem el suport que ens dónen els nostres clients”, explica, i recorda que “cada mig any surt aquest rumor. La darrera vegada ja ens havia comprat Alcampo”. Cal recordar que un dels principals accionistes de Carrefour, Gregorie Agustin Bontoux-Halley, és l’actual propietari de Perlas Majorica.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad