Demà nova sessió de cineclub en versió original al multicines

Aquest dijous 14 d’octubre, 20.30 h. al Multicines Manacor continua l’aventura del cinemaclub setmanal per apropar el millor cinema d’autor en versió original. En aquesta ocasió es tracta del film sudcoreà de 2021 ‘La mujer que escapó’, de Hong Sang-soo.

Gamhee no s’ha separat del seu marit en cinc anys. Mentre aquest està de viatge de negocis, Gamhee visita tres amigues de tota la vida: Young-soon, qui gaudeix cuidant el jardí; Su-young, professora de pilates; i Woo-jin, propietària d’un petit cinema. Amb les tres parla sobre el passat i sobre les seves relacions, i escolta anècdotes de les seves vides. Tres converses aparentment quotidianes, però que deixaran Gamhee marcada, obligant-la a prendre una decisió envers la seva vida.

Venda anticipada a https://entradium.com/es/events/la-mujer-que-escapo-manacor i també a taquilla el dia de la projecció. Aportació: 5 euros. Organitza: Cinemaclub 39 escalons i Dones de Llevant. Amb la col·laboració de Enviu Manacor i Multicines Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad