Una nova plaça enmig d’un aparcament

La imatge

 

Manacor té una nova plaça. Un espai amb arbres, voreres i un gran espai… ple de cotxes. Al mateix temps que s’han col·locat les noves plaques dels carrers del polígon industrial, l’Ajuntament ha aprofitat per instal·lar-na una altra a l’aparcament de vehicles de l’hospital comarcal de Manacor. El nom de la nova plaça no duu a confusions. Sí que ho fa, en canvi, la naturalesa d’un lloc on en la majoria de dies hi costa aparcar, i que més que per l’esbarjo està pensat per la necessitat i la urgència.

La definició de plaça que dóna diccionari ho acaba de rematar: “Lloc ample i espaiós dins d’un nucli urbà, on hi solen confluir diversos carrers”. Pot ser amb la nova reforma i ampliació del centre hospitalari la cosa millori i el que ara és parking sigui la continuació de l’esplanada d’entrada, lloc que pot ser sí, mereixeria la distinció.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad