Una nova plaça enmig d’un aparcament

La imatge

 

Manacor té una nova plaça. Un espai amb arbres, voreres i un gran espai… ple de cotxes. Al mateix temps que s’han col·locat les noves plaques dels carrers del polígon industrial, l’Ajuntament ha aprofitat per instal·lar-na una altra a l’aparcament de vehicles de l’hospital comarcal de Manacor. El nom de la nova plaça no duu a confusions. Sí que ho fa, en canvi, la naturalesa d’un lloc on en la majoria de dies hi costa aparcar, i que més que per l’esbarjo està pensat per la necessitat i la urgència.

La definició de plaça que dóna diccionari ho acaba de rematar: “Lloc ample i espaiós dins d’un nucli urbà, on hi solen confluir diversos carrers”. Pot ser amb la nova reforma i ampliació del centre hospitalari la cosa millori i el que ara és parking sigui la continuació de l’esplanada d’entrada, lloc que pot ser sí, mereixeria la distinció.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad