Nadal serà nomenat aquest dimecres fill adoptiu de Sant Llorenç

L’Acte comptarà amb la presencia del tennista manacorí i serà obert al públic

 

Sant Llorenç des Cadassar nomenarà aquest dimecres en sessió de ple extraordinari i amb urgència (a les 13:15 h a l’Espai 36) al manacorí Rafel Nadal Parera fill adoptiu del municipi. Una decisió presa després que el tennista, a través de la fundació Rafa Nadal, ingressés a l’ajuntament llorencí un milió d’euros pels afectats de la torrentada que va sofrir el municipi el passat 9 d’octubre de 2018. Pel consistori aquest fet “el converteix en mereixedor d’aquest reconeixement”.

Aquest títol està regulat pel reglament d’honors i distincions de l’Ajuntament. En el cas de l’esportista, tindrà la condició de fill adoptiu, ja que el reglament reconeix que són persones externes que tenen la consideració de predilecte o il·lustra i defineix com a predilecte, persona a la qual es vol reconèixer i agrair allò que ha donat o ha fet per a qualcuna de les comunitats del terme, tant en l’àmbit material, com social o cultural.

Aquest reconeixement, publicat ja al BOIB l’any 2020 i sotmès a informació pública suposa pel tennista un agraïment més a la seva cara més solidària. El plenari extraordinari on s’atorgarà oficialment el títol al tenista será aquest dimecres 13 d’octubre i comptarà amb la presencia del mateix Rafa Nadal. Serà obert al públic tot i que amb limitació d’aforament per garantir la seguretat de tots els assistents. Per això, s’hauran de treure invitacions, el mateix dimecres de les 10 h a les 12.30 h a l’Espai 36.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad