Presentades les sis noves aules de l’IES Porto Cristo

Una actuació que ha costat 638.825 euros i que també ha servit per millorar l’aïllament i la il·luminació

 

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, va visitar aquest divendres el projecte d’ampliació de l’IES Porto Cristo. Es tracta d’una actuació amb una inversió de 638.825 euros que ha permès la construcció de 6 noves aules i ha dotat d’espai el centre.

Per a la directora del centre, Francisca Bonet, aquestes obres eren una necessitat al municipi degut al constant augment de població. A la seva intervenció també ha agraït les actuacions realitzades, que asseguren que enguany s’hagin pogut fer els grups petits per evitar concentracions per mor de la pandèmia. “Aquests nous espais ens han facilitat molt a l’hora de fer els horaris, per poder fer desdoblaments i, diferents optatives, etc”.

Aquesta actuació ha estat finançada pel fons REACT-UE (Ajuda a la Recuperació per a la Cohesió i els Territoris d’Europa), en el marc del Programa Operatiu FEDER 2014-2020 de les Illes Balears, com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

A la visita també hi han assistit el director de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), Miquel Coll i l’arquitecte de l’IBISEC responsable del projecte, Guillem Quetglas, així com l’inspector del centre, la directora de l’IES, Francisca Bonet, i l’equip directiu.

Més de 638.000 euros per dotar d’espai l’IES Porto Cristo

El projecte ha consistit en les següents actuacions:

  • Construcció de 6 aules addicionals als blocs D i E de l’actual edifici, mitjançant l’ocupació de l’espai de les terrasses existents a la planta primera: 4 aules d’aproximadament 48,83 m2 útils i 2 aules de 29,80 m2 útils. Les aules de 48,83 m2 se separen amb un envà mòbil, de manera que es poden unificar com a un sòl espai gran o dividir-se en dues aules independents.
  • Millora de les prestacions d’aïllament tèrmic i acústic de la façana.
  • Tancaments entre aules amb aïllament acústic.
  • Instal·lació de lluminàries LED, repartides per totes les aules a fi d’assegurar una il·luminació uniforme i eficient.

D’aquesta actuació es beneficiaran els actuals 624 alumnes i els del futur.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad