Per primera vegada un curtmetratge manacorí participarà al Festival de Valladolid

‘Somni’, de Carme Galmés, és una història ambientada al camp mallorquí en una mescla de realitat i imatges oníriques

 

El cinema manacorí ja té una altra fita assolida. Per primera vegada un curtmetratge dirigit per una cineasta del municipi aconsegueix ser seleccionat per participar a la Semana Internacional de Cine de Valladolid (Seminci), un festival que enguany arriba a la seva 66 edició. ‘Somni’, de Carmen Galmés (Manacor, 1976), és una història molt personal ambientada al camp mallorquí, on dues nines s’expliquen confidències mentre el seu germà dorm. La casa i les ruïnes d’una escola es converteixen en escenaris dels seus jocs on vida i somni es van barrejant.

El curtmetratge de l’autora manacorina participarà a la secció Punto de Encuentro-La noche del corto español conjuntament amb uns altres cinc films més, entre el 23 i el 30 d’octubre. La mateixa Carme Galmés s’ha encarregat del guió, la direcció i el muntatge del curt, sorgit del taller ‘La cuina del guionista’ que periòdicament organitza el Cinemaclub 39 Escalons de Manacor, i que és impartit per Michel Gaztambide.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad