Per primera vegada un curtmetratge manacorí participarà al Festival de Valladolid

‘Somni’, de Carme Galmés, és una història ambientada al camp mallorquí en una mescla de realitat i imatges oníriques

 

El cinema manacorí ja té una altra fita assolida. Per primera vegada un curtmetratge dirigit per una cineasta del municipi aconsegueix ser seleccionat per participar a la Semana Internacional de Cine de Valladolid (Seminci), un festival que enguany arriba a la seva 66 edició. ‘Somni’, de Carmen Galmés (Manacor, 1976), és una història molt personal ambientada al camp mallorquí, on dues nines s’expliquen confidències mentre el seu germà dorm. La casa i les ruïnes d’una escola es converteixen en escenaris dels seus jocs on vida i somni es van barrejant.

El curtmetratge de l’autora manacorina participarà a la secció Punto de Encuentro-La noche del corto español conjuntament amb uns altres cinc films més, entre el 23 i el 30 d’octubre. La mateixa Carme Galmés s’ha encarregat del guió, la direcció i el muntatge del curt, sorgit del taller ‘La cuina del guionista’ que periòdicament organitza el Cinemaclub 39 Escalons de Manacor, i que és impartit per Michel Gaztambide.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad