L’Ajuntament posa en valor la Xarxa de Salut Mental i Addiccions

Aquest espai de coordinació mensual treballa de manera conjunta per oferir una millor atenció

 

L’ajuntament de Manacor ha volgut compartir en el Dia de la Salut Mental la feina que han impulsat els Serveis Socials Comunitaris Bàsics aquests darrers mesos, juntament amb tots els serveis de la Xarxa de salut mental i addiccions que treballen al municipi. És un espai de coordinació mensual que posa en comú la tasca dels professionals i treballa de manera conjunta per millorar la coordinació entre el sistema sanitari i social per oferir una millor atenció a les persones amb problemàtiques de salut mental i d’addicions; augmentar el coneixement dels professionals sobre els recursos que hi ha al municipi així com els requisits d’accés; i compartir coneixements, preocupacions, i necessitats detectades per tal de formular propostes conjuntes.

Formen part d’aquesta xarxa els serveis i recursos que actuen en l’àmbit municipal de l’Ibsalut amb la participació de les infermeres gestores de casos, i l’equip de la Unitat de Salut mental; l’Institut Balear per a la salut mental de la infància i l’adolescència, amb la treballadora social de la Unitat Comunitària per a la salut mental de la infància i l’adolescència; l’Hospital de Manacor amb Infermeres Gestores de Casos, Hospital de Dia de Salut Mental i l’Equip de Seguiment Assertiu Comunitari. També participen de la xarxa professionals d’Estel de Llevant i de la Unitat de Conductes Addictives.

«La salut mental és una de les nostres prioritats com a equip de govern i refermam diàriament aquest compromís amb l’atenció que proporcionen els Serveis Socials a la ciutadania amb problemes de salut mental, a més de posar el focus en la seva prevenció», assegura la delegada de Serveis Socials, Carme Gomila.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad