Conectabalear i Palma Futsal celebren el seus primers 10 anys junts

El club balear i l’empresa manacorina renoven la seva relació i compromís per dos anys més, just la temporada que es compleixen deu anys de la unió entre les dues entitats. El Palma Futsal i Conectabalear han construït una relació que ja va més enllà de l’aspecte laboral i econòmic, sent aquesta una part important dels projectes que el conjunt mallorquí porta a terme.

L’any 2011 Conectabalear entrava a la família del Palma Futsal. L’equip mallorquí estava en ple creixement a Palma i l’empresa de Manacor va decidir unir-se a el projecte de Miquel Jaume. Des de llavors, la importància de Conectabalear ha anat cobrant rellevància en el dia a dia fins convertir-se en el patrocinador principal i soci número u dels projectes que el club duu a terme, com ara la Fundació Palma Futsal, on Conectabalear apadrina els equips que ho necessiten a través del programa ‘Connectam l’Esport’.

Deu anys després, la relació entre ambdues entitats és propera, familiar i segura. Traspassa els límits professionals i s’estreny en el personal. Palma Futsal i Conectabalear celebren deu anys d’unió i compromís que esperen s’allarguin més.

José Tirado, director general i Joan Miquel Duran, CEO de Conectabalear, van voler valorar aquests deu anys de patrocini entre ambdues entitats.  “És un dia especial perquè Conectabalear seguirà dues temporades més com a patrocinador de el club”, ha dit Tirado, que ha remarcat que “és una part molt important i gairebé una àrea més del Palma Futsal. Sobretot perquè a part de el patrocini, la relació que tenim són idees, creació, il·lusió, coordinació i esdeveniments”. Tirado, a més, ha assenyalat que la relació entre les dues parts és diferent i única: “Conectabalear és responsable del que és el Palma Futsal avui dia. Celebram el desè aniversari i ens omple d’orgull”.

Joan Miquel Duran, per la seva banda, valora el creixement mutu que han experimentat les dues entitats, cadascuna en el seu camp: “Fa deu anys vàrem decidir d’una idea fer-ne un negoci i va néixer Conectabalear. La passió del que havia creat Miquel Jaume ens va fer pensar en ajuntar-nos al club per començar a col·laborar per ser els millors. Han passat deu anys, tots ens hem fet grans, hem treballat molt i crec que els dos estam en una posició top. A poc a poc hem fet camí “.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad