Conectabalear i Palma Futsal celebren el seus primers 10 anys junts

El club balear i l’empresa manacorina renoven la seva relació i compromís per dos anys més, just la temporada que es compleixen deu anys de la unió entre les dues entitats. El Palma Futsal i Conectabalear han construït una relació que ja va més enllà de l’aspecte laboral i econòmic, sent aquesta una part important dels projectes que el conjunt mallorquí porta a terme.

L’any 2011 Conectabalear entrava a la família del Palma Futsal. L’equip mallorquí estava en ple creixement a Palma i l’empresa de Manacor va decidir unir-se a el projecte de Miquel Jaume. Des de llavors, la importància de Conectabalear ha anat cobrant rellevància en el dia a dia fins convertir-se en el patrocinador principal i soci número u dels projectes que el club duu a terme, com ara la Fundació Palma Futsal, on Conectabalear apadrina els equips que ho necessiten a través del programa ‘Connectam l’Esport’.

Deu anys després, la relació entre ambdues entitats és propera, familiar i segura. Traspassa els límits professionals i s’estreny en el personal. Palma Futsal i Conectabalear celebren deu anys d’unió i compromís que esperen s’allarguin més.

José Tirado, director general i Joan Miquel Duran, CEO de Conectabalear, van voler valorar aquests deu anys de patrocini entre ambdues entitats.  “És un dia especial perquè Conectabalear seguirà dues temporades més com a patrocinador de el club”, ha dit Tirado, que ha remarcat que “és una part molt important i gairebé una àrea més del Palma Futsal. Sobretot perquè a part de el patrocini, la relació que tenim són idees, creació, il·lusió, coordinació i esdeveniments”. Tirado, a més, ha assenyalat que la relació entre les dues parts és diferent i única: “Conectabalear és responsable del que és el Palma Futsal avui dia. Celebram el desè aniversari i ens omple d’orgull”.

Joan Miquel Duran, per la seva banda, valora el creixement mutu que han experimentat les dues entitats, cadascuna en el seu camp: “Fa deu anys vàrem decidir d’una idea fer-ne un negoci i va néixer Conectabalear. La passió del que havia creat Miquel Jaume ens va fer pensar en ajuntar-nos al club per començar a col·laborar per ser els millors. Han passat deu anys, tots ens hem fet grans, hem treballat molt i crec que els dos estam en una posició top. A poc a poc hem fet camí “.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad