Rafel Perelló parla dilluns a l’OCB sobre creences, supersticions, bruixeria i màgia

Dia 11 d’octubre a les 20:00 a la sala La Fornal, l’entrada és gratuïta i no cal fer reserva

 

Rafel Perelló Bosch (Manacor, 1963) és bateria i baixista de jazz, pintor i investigador de la cultura tradicional mallorquina des de fa anys. Com a pintor ha guanyat diversos premis, entre els quals cal destacar-ne el premi Ciutat de Palma d’Arts Plàstiques. Com a investigador basa el seu treball en els testimonis de gent de molta edat d’arreu de Mallorca, tractant qualsevol aspecte referit a la Mallorca preturística. La conferència a l’OCB farà referència a un caire poc conegut de la cultura tradicional: les creences, supersticions, la bruixeria, i la màgia en el poble mallorquí.

Apart de la seva profunda coneixença al voltant de la cultura de Mallorca, en Rafel és una persona molt activa a les xarxes socials, sobretot al seu perfil de Facebook, a on podreu gaudir de les interessants curiositats que hi escriu i descriu de forma periòdica.

Print Friendly, PDF & Email