La UCI de l’hospital deixa de tenir ingressats per covid

Acabat ja l’estiu, l’evolució dels pacients positius per covid que encara són a l’hospital de Manacor va millorant de manera significativa dia a dia. Així i per primer cop en mesos, ja no es registra cap persona ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i ja ‘només’ són dues les que es troben pendents d’evolució a la tercera planta del centre de referència del Llevant. La corba poc a poc va minvant cap a zero i s’espera que es pugui reestablir la normalitat completa en les properes setmanes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad