La UCI de l’hospital deixa de tenir ingressats per covid

Acabat ja l’estiu, l’evolució dels pacients positius per covid que encara són a l’hospital de Manacor va millorant de manera significativa dia a dia. Així i per primer cop en mesos, ja no es registra cap persona ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i ja ‘només’ són dues les que es troben pendents d’evolució a la tercera planta del centre de referència del Llevant. La corba poc a poc va minvant cap a zero i s’espera que es pugui reestablir la normalitat completa en les properes setmanes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad