El PP critica que no hi hagi un solar alternatiu pel punt verd de Porto Cristo

Demana que el Pla General urbanístic quedi damunt la taula perquè “ens perjudica sense haver tan sols començat a aplicar-se”

 

El Partit Popular de Manacor no entén com no s’ha previst una nova ubicació pel punt verd de Porto Cristo dins el nou Pla General urbanístic que s’aprovarà en els propers mesos. “Després de l’anunci de l’equip de govern manacorí de decidir suprimir el punt verd de Porto Cristo, reclamam una nova ubicació física per facilitar als veïnats i veïnades de la zona costanera un indret on fer el reciclatge pertinent i no estar pendents d’horaris puntuals com el de la deixalleria mòbil”.

Tot i entendre la situació i reconèixer que “el ja antic punt verd de Porto Cristo era insostenible, i aplaudim que des de Medi Ambient optin per reforçar la recollida ambulant”, el grup popular creu que la zona costanera no pot quedar sense un punt verd obert al públic i amb àmplia opció horària. “Per això reclamam que el document del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) que pretén aprovar en breu l’equip de govern tingui previstes vàries zones per al creixement d’aquest tipus de serveis repartides en diversos indrets del municipi”.

El PP també creu que “es fa evident que el PGOU es vol aprovar amb presses i no amb previsions reals a problemes reals. El PGOU, tot i no estar encara aprovat definitivament és ja un mal Pla General que ens perjudica sense haver tan sols començat a aplicar-se”. Així les coses, demanen que l’aprovació del PGOU quedi damunt la taula de forma temporal. 

“Observam, un pic més, una absoluta desídia per part de l’equip de govern per donar solució a un problema que podria esdevenir molt pitjor. Creim que el departament d’Urbanisme liderat per la senyora Núria Hinojosa ja hauria d’estar treballant en aquesta qüestió per tal de facilitar a l’àrea de Medi Ambient una sortida al tancament del parc verd de Porto Cristo”.

“La improvisació, la falta de planificació i de sintonia entre els distints grups que conformen l’equip de govern acaba perjudicant els ciutadans i ciutadanes; els quals no haurien de veure reduïdes les seves opcions en quant a horaris i proximitat per a utilitzar indrets com el punt verd de Porto Cristo. Més encara quan el que es pretén és tenir un municipi sostenible, verd i pioner en quant a polítiques de reciclatge”. 

D’aquesta manera el PP insta als departaments de Medi Ambient i d’Urbanisme a anar de la mà i fer feina conjunta “en benefici dels ciutadans del terme de Manacor; a més de deixar en suspensió l’aprovació definitiva del Pla General i treballar en un document més complet i previsor. Els ciutadans de Manacor acabarem pagant la frisor urbanística de l’actual equip de govern”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad