Un centenar de comerços del municipi s’uneixen a la campanya dels bons

Si a Palma s’hi han adherit 136 establiments, a Manacor han estat 99, seguits dels 19 d’Inca i 15 de Calvià

 

Aquest divendres 1 d’octubre ha començat la campanya comercial dels Bons de les Illes Balears que impulsa el Govern de les Illes Balears, i per això els ciutadans majors de 18 anys i empadronats a les Balears poden gaudir de quatre bons de 10 euros que poden bescanviar per cada 30 euros als comerços adherits, només mostrant el DNI. 

La campanya ha tengut una molt bona adhesió entre els comerços de Manacor. Si a Palma s’hi han adherit 136 establiments, a Manacor han estat 99, seguits dels 19 d’Inca i 15 de Calvià. «Aquest èxit d’adhesió demostra que Manacor va ser un municipi pioner en treure al carrer els vals de consum el desembre de l’any passat», ha assegurat Maria Antònia Truyols. L’Ajuntament de Manacor va posar en circulació 800.000 euros en vals de consum de 10 euros que varen tenir un coeficient multiplicador d’1,5 per als comerços adherits. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad