A partir d’aquest divendres cada manacorí té 40 euros en bons comercials

Els requisits són estar empadronat, ser major d’edat i presentar el DNI als comerços que s’hagin adherit a la campanya

 

A partir d’aquest divendres 1 d’octubre ja es poden bescanviar els bons comercials de les Illes Balears. Tot aquell veïnat empadronat major de 18 anys tendrà una bonificació de 10 euros per cada 30 euros, fins a un màxim 4 bons per persona. Per accedir-hi només és necessari presentar el DNI a l’establiment que llueixi el cartell d’adhesió a la campanya al seu aparador. Es poden consultar els establiments de Manacor adherits a la campanya a través de la web: www.bonsillesbalears.com

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad