L’Ajuntament acaba la restauració de la façana de la Torre de ses Puntes 

L’ajuntament de Manacor ha restaurat la façana de la Torre de ses Puntes. El cost total de les obres ha suposat una despesa de 30.146,40 euros i la seva durada ha estat de dos mesos. Les obres varen ser adjudicades a Refoart SL i el redactor del projecte i director de l’obra ha estat l’arquitecte manacorí Sebastià Berga. 

La rehabilitació de la façana era una necessitat des de l’any 2018, quan es va posar de manifest per part de la Policia Local i els serveis tècnics d’Urbanisme el seu mal estat. «A més, la Torre de ses Puntes és un edifici catalogat i mereix una protecció patrimonial que ha quedat salvaguardada amb aquesta obra», ha assegurat la delegada d’Urbanisme i Patrimoni, Núria Hinojosa. 

També és important tenir en compte que fa uns anys es va decidir l’annexió de l’equipament cultural al CEIP Sa Torre amb la finalitat de guanyar espais docents. Recentment ha finalitzat la reforma integral de l’escola i per a l’inici del curs escolar s’han garantit les inversions i millores que s’havien consensuat amb la comunitat educativa. 

La Torre de ses Puntes està situada a la plaça Gabriel Fuster de Manacor. Va ser un recinte defensiu i un habitatge rural del qual es conserva només la torre habitatge dels segles XIII i XIV. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad