El PP critica que els estrangers hagin de netejar les platges de s’Illot i Porto Cristo

El Partit Popular de Manacor ha fet arribar als mitjans de comunicació una fotografia i un vídeo enregistrats aquest passat cap de setmana a les platges de s’Illot i Porto Cristo. A les imatges es veu com persones estrangeres, pel seu compte, decideixen netejar el seu redol de platja d’algues seques. “Un fet que, per una banda ens alegra, ja que demostra l’estima que tenen per la nostra terra; però per altra ens entristeix”, explica el grup popular.
“Amb aquestes imatges es fa evident la deixadesa de l’equip de govern envers les platges del municipi; i també allò que esperen aquells que ens visiten. Una demanda, la de tenir els arenals nets, que és compartida també per la majoria de veïnats i veïnades de Manacor”. “Ens agradaria molt que aquestes imatges no s’haguessin de tornar a repetir, això significaria que qualsevol persona que visités les nostres platges les trobaria netes i en condicions”, conclou el PP manacorí.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad