Manacor ja compta amb una nova biblioteca al centre

Aquest dissabte s’inauguraren a s’Agrícola dos nous espais: la sala permanent amb obra de Riera Ferrari i la biblioteca especialitzada en autors manacorins

Manacor compta des d’aquest dissabte amb una nova biblioteca al centre de la ciutat. Fa dos dies tingué lloc a s’Agrícola el començament d’una nova temporada d’activitats culturals amb la inauguració de dos nous espais: la biblioteca i la sala d’exposició permanent de l’obra de Joan Riera Ferrari, cedida pels seus hereus i pel fons de l’entitat.

A l’acte hi comparegueren veïnats, regidors, familiars de Riera Ferrari, socis i amics de s’Agrícola. En primer lloc va parlar Antoni Sureda com a encarregat de la biblioteca, el qual va fer referència a la tasca que s’ha anat realitzant en quan a recopilació de llibres, documents, revistes i partitures d’autors manacorins o relacionats amb la nostra ciutat.

A continuació prengué la paraula en Joan Servera com un dels principals artífexs del disseny de la sala Riera Ferrari, el qual a més de glossar la figura del recordat amic i pintor, va explicar les característiques dels tres espais en que es divideix la sala.

Per acabar va fer dos precs als regidors presents, per una banda la restauració del monòlit de l’entrada de Manacor obra d’en Joan i que un desgraciat accident de fa uns quants anys va fer mal bé i per l’altra la dedicació d’un carrer o una plaça al pintor.

Finalment va tancar l’acte el president de s’Agrícola Llorenç Femenias per donar les gràcies a tots els assistents i mostrar la seva satisfacció per haver inaugurat aquestes dues noves sales “que augmentaran sens dubte el prestigi de l’entitat”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad