Maties Servera deixa de ser director de les Coves del Drach

El consell d’administració proposa “dur a terme accions que augmentin la satisfacció dels clients de la nostra empresa amb el servei que els venem”

 

Maties Servera deixa la direcció de les Coves del Drach vuit anys després del seu nomenament, l’any 2013. La Junta General Extraordinària prevista pel proper 21 d’octubre té dins els seus punts de l’ordre del dia “l’acomiadament voluntari” de Servera “conforme a la seva pròpia carta del 12 de gener del passat 2019 dirigida a tots els socis, en que demanava ser substituït de cara al 18 de setembre de 2021”.

Com dèiem Servera va accedir al càrrec l’any 2013, després de 15 anys a la subdirecció. En aquells moments les Coves del Drach rebien més de 600.000 persones cada any i tenien obert tots els mesos per mantenir l’atractiu i que els turistes puguessin accedir-hi qualsevol mes que visitessin a l’illa. Encara que els mesos d’estiu, d’abril fins a finals d’octubre, representin el 70% dels ingressos.

Ara, passada la part més dura de la pandèmia, el consell d’administració i la directora de l’empresa, tenen una nova proposta “per dur a terme accions que augmentin la satisfacció dels clients de la nostra empresa amb el servei que els venem”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad