Els treballadors municipals passen un curs per conduir millor

Perquè tant el personal de la brigada, dels Serveis Socials, de la SAM i de Medi Ambient respectin, per exemple, les limitacions de velocitat en zones urbanes

 

L’Ajuntament de Manacor ha proporcionat formació sobre tècniques de conducció eficient al personal municipal de la brigada, dels Serveis Socials, de la SAM i de Medi Ambient en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. Ha impartit el curs el director en formació de seguretat viària, Antoni Cànoves.

La formació ha comptat amb una part teòrica on s’han donat a conèixer tècniques d’eficiència energètica a l’hora de conduir, tècniques de conducció no agressives, la nova normativa que ha entrat en vigor recentment pel que fa a les limitacions de velocitat en zones urbanes, així com les especificitats de la Zona de Prioritat per a Residents que s’ha implantat al centre de Manacor, i també s’ha fet especial incidència en la prioritat que han de donar els vehicles municipals als col·lectius vulnerables. Pel que fa a la part pràctica, el personal municipal ha pogut conèixer i practicar operacions de rutina que afavoreixen un millor manteniment dels vehicles, així com tècniques per a una conducció més sostenible, responsable, eficient i segura.

«És important que el personal municipal es pugui reciclar i conèixer tècniques de conducció que acaben repercutint en el benestar de tots», ha assegurat el delegat de Mobilitat, Sebastià Llodrà, qui no descarta que aquests cursos no es puguin estendre més enllà de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad