El consistori col·locarà radars pedagògics a les principals vies del municipi

Seran mòbils i aniran rotant prop d’escoles, les rondes del Port o de Felanitx, l’avinguda des Tren o l’avinguda des Pins i el carrer Bordils de Porto Cristo

 

L’ajuntament de Manacor col·locarà radars pedagògics mòbils a diferents carrers i rondes del municipi. Aquests aparells, presents ja a altres pobles de l’illa, i que són autònoms perquè van amb plaques solars i per tant es poden col·locar a qualsevol lloc, s’han comprat amb la idea de reduir la velocitat dels vehicles motoritzats a llocs concrets i sensibles com ara escoles, les rondes del Port o de Felanitx, l’avinguda des Tren o l’avinguda des Pins i el carrer Bordils de PortoCristo.

Segons explica l’àrea municipal de Medi Ambient estan pensats per informar el conductor a la velocitat a la que circula, mostrar-li si és la correcta segons la via i “perquè d’aquesta manera llevi el peu de l’accelerador si no se n’ha donat compte”. Estan destinats doncs a fer campanyes de conscienciació quant a velocitat i no per posar multes. De moment el consistori ja en té sis i en comprarà dos més.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad