El consistori col·locarà radars pedagògics a les principals vies del municipi

Seran mòbils i aniran rotant prop d’escoles, les rondes del Port o de Felanitx, l’avinguda des Tren o l’avinguda des Pins i el carrer Bordils de Porto Cristo

 

L’ajuntament de Manacor col·locarà radars pedagògics mòbils a diferents carrers i rondes del municipi. Aquests aparells, presents ja a altres pobles de l’illa, i que són autònoms perquè van amb plaques solars i per tant es poden col·locar a qualsevol lloc, s’han comprat amb la idea de reduir la velocitat dels vehicles motoritzats a llocs concrets i sensibles com ara escoles, les rondes del Port o de Felanitx, l’avinguda des Tren o l’avinguda des Pins i el carrer Bordils de PortoCristo.

Segons explica l’àrea municipal de Medi Ambient estan pensats per informar el conductor a la velocitat a la que circula, mostrar-li si és la correcta segons la via i “perquè d’aquesta manera llevi el peu de l’accelerador si no se n’ha donat compte”. Estan destinats doncs a fer campanyes de conscienciació quant a velocitat i no per posar multes. De moment el consistori ja en té sis i en comprarà dos més.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad