El centre de vacunació de l’hipòdrom tanca avui després de 117.000 dosis

L’espai, que tanca a les 18 hores, ha funcionat amb un equip de professionals d’atenció primària amb el suport de professionals de GSAIB i l’Hospital de Manacor

 

Els centres de vacunació massiva d’Inca (poliesportiu Mateu Cañellas) i Manacor (Hipòdrom) tanquen avui. Aquests centres, que varen obrir ara fa sis mesos i que han administrat 223.000 dosis, administraran les darreres vacunes a les sis d’avui horabaixa. Ahir va ser el darrer dia que varen vacunar sense cita i avui ho faran amb les darreres segones dosis programades. Concretament, hi ha 163 persones citades a Inca i 172 a Manacor. 

l’Hipòdrom de Manacor va obrir el 8 d’abril i ha administrat prop de 117.000 dosis. El dia que més vacunes s’hi varen administrat va ser el 16 de juliol, amb 1.951 dosis. L’espai ha funcionat amb un equip de professionals d’atenció primària amb el suport de professionals de GSAIB i l’Hospital de Manacor. Aquest equip ha estat format per caps de sala (infermers responsables dels punts de vaccinació), un metge, sis infermers i sis TCAI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad