Les rehabilitacions d’edificis de més de 40 anys pagaran només el 5% d’impostos

També s’aplicarà a tots aquells propietaris que finalitzin  edificacions inacabades amb llicència caducada i amb l’ús residencial, que es destinin a HPO

 

La rehabilitació de viviendes amb una antiguitat superior als 40 anys gairebé estaran exemptes d’haver de pagar l’impost local de construcció i obres (ICIO). La regidoria d’Hisenda de l’ajuntament de Manacor ha anunciat avui que a partir d’ara bonificarà el 95% del seu import a benefici dels empadronats al municipi que hagin dut a terme obres de reforma dins l’any fiscal 2021 i de cara als següents.

Aquests beneficis, que pretenen incentivar aquest tipus d’obres als nuclis urbans manacorins, s’aplicaran fins a un màxim de 105.000 euros del cost total de la rehabilitació. Així mateix, també sen poden beneficiar determinats edificis amb una antiguitat que superi els 30 anys, i tots aquells propietaris que finalitzin  edificacions inacabades amb llicència caducada i amb l’ús residencial, que es destinin a HPO.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad