Les rehabilitacions d’edificis de més de 40 anys pagaran només el 5% d’impostos

També s’aplicarà a tots aquells propietaris que finalitzin  edificacions inacabades amb llicència caducada i amb l’ús residencial, que es destinin a HPO

 

La rehabilitació de viviendes amb una antiguitat superior als 40 anys gairebé estaran exemptes d’haver de pagar l’impost local de construcció i obres (ICIO). La regidoria d’Hisenda de l’ajuntament de Manacor ha anunciat avui que a partir d’ara bonificarà el 95% del seu import a benefici dels empadronats al municipi que hagin dut a terme obres de reforma dins l’any fiscal 2021 i de cara als següents.

Aquests beneficis, que pretenen incentivar aquest tipus d’obres als nuclis urbans manacorins, s’aplicaran fins a un màxim de 105.000 euros del cost total de la rehabilitació. Així mateix, també sen poden beneficiar determinats edificis amb una antiguitat que superi els 30 anys, i tots aquells propietaris que finalitzin  edificacions inacabades amb llicència caducada i amb l’ús residencial, que es destinin a HPO.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad