Els treballadors dels Serveis Socials reben formació per a la prevenció del suïcidi

L’Ajuntament de Manacor ha celebrat aquesta setmana un curs de formació de Prevenció del suïcidi orientat als treballadors dels Serveis Socials municipals. L’objectiu del curs és complir amb el compromís de millorar l’atenció que donen els Serveis socials comunitaris bàsics de l’Ajuntament de Manacor a les persones amb problemes de salut mental. La formació se centra en l’atenció a la conducta suïcida des de la perspectiva local, i ha anat a càrrec de Papageno (Associació de professionals amb prevenció i postvenció de la conducta suïcida). 

Aquesta formació complementa la que ja va rebre l’equip els passats mesos de maig i juny i que es va orientar a contextualitzar la salut mental actual, capacitant els treballadors municipals sobre els recursos tècnics existents per a la intervenció individual i grupal, i que va ser impartida per Pilar Ponce Rigo de 3 Salut Mental. 

La delegada de Serveis Socials, Carme Gomila, insisteix en la «urgència de dotar de totes les eines necessàries els tècnics municipals per poder fer front a una realitat a la que ni podem ni volem donar l’esquena». 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad