El swing manacorí torna a ballar

Aquest dissabte dia 18 el swing torna a la fi als carrers de Manacor. Ho fa dins els actes de la Fira de Setembre (recuperada també després de la pandèmia). Serà a l’esplanada que fan els carrers Lepant i Ponent a partir de les 19 hores. “És el moment de començar a remuntar després de més d’un any de dificultats”, explica Francesc Vernet, president de Swing Sick People, el grup de Lindy Hop manacorí nascut el 2015 i que pràcticament no es retrobava des del 8 de març de 2020 a una ballada i dinar a les cases de Son Talent.

“Ha estat molt de temps sense ballar… ara a la fi podem sortir a un acte oficial, i encara que sigui amb mascaretes i no ens poguem veure els somriures”. Ara ho faran a més amb la música en directe del grup Monkey Do a partir de les 20 hores. Encara que des d’una hora abans qui vulgui ja pugui provar o aprendre les coreografies dels dos professors de swing de Jazz Bounding, Maria i Miquel Àngel Acuñas, podrà fer-ho amb música sel·leccionada especialment per a l’ocasió.

Foto de grup de la darrera trobada de Swing Sick People abans de la pandèmia

Vernet, president des de fa tres anys, espera que aquesta nova etapa de la Swing Sick People torni a deixar el lindy hop local al lloc on es mereix i arrossegui inclús a més gent que la que tenia fa un any i mig. “Vàrem arribar a ser 100 socis i set professiors, la qual cosa era espectacular. Organitzàvem festes i trobades i anàvem a ballar per tots els pobles de Mallorca, però també a Menorca, Barcelona o a l’estranger. Ara hem d’aconseguir que tot això també torni a la normalitat com tot el demés… i aquest dissabte és una molt bona oportunitat”.

I és que el swing, a més de per ser ballat, “serveix per divertir-se, socialitzar coneixent gent interessant i amb una afició comú, pots fer amics en un ambient de música molt apropiada i diferent que et porta a una altra època”, recorda Vernet.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad