La Fira de Setembre torna després de dos anys “coqueta i entranyable”

La rambla dels Cossiers acollirà 240 metres d’estands artesans el 18 i 19 de setembre 

 

Després de dos anys, Manacor podrà tornar a celebrar la Fira de setembre. El proper cap de setmana, dissabte 18 i diumenge 19 de setembre, la rambla dels Cossiers de Manacor acollirà la fira artesana que cada setembre s’instal·lava a l’avinguda del Tren i Mossèn Alcover. «Una vegada més ens hem trobat amb la disjuntiva de si fer fira o no, perquè la Covid-19 ens frena, però amb l’Associació de Comerciants de les Avingudes vàrem acordar que aquesta vegada sí o sí havíem de fer-la», ha assegurat el delegat de Fires, Carles Grimalt, davant la millora de la situació epidemiològica. 

Les activitats que s’organitzen en el marc de la Fira de Setembre començaran divendres dia 17 amb la instal·lació d’atraccions de fira al carrer Lleó XIII i a la plaça de sa Mora. Dissabte 18, de 18 h a 24 h se celebrarà la Fira artesanal a la rambla dels Cossiers, amb l’afegit que al tram final de la rambla, a l’esplanada del carrer Lepant, hi haurà una ballada de swing organitzada per Jazzbouncing i Swing Sick People. La fira es podrà tornar a gaudir diumenge 19, de 10 h a 14 h. En total, l’Ajuntament de Manacor habilitarà 240 metres per a estands artesans. Així mateix, diumenge a les 11.30 h també hi ha programat l’espectacle infantil ‘La bruixa maduixa’ a la plaça de Francesc de Borja Moll. 

Grimalt ha remarcat que «no és la fira de cada any», però creu que serà una fira «coqueta i entranyable». La iniciativa ha estat consensuada amb l’Associació de Comerciants de les Avingudes. El seu tresorer, Joan Torrens, ha recordat que el lema d’enguany – ‘Per no perdre tradicions’ – «recull el que ha de ser la fira d’enguany perquè l’important és que aquesta fira enguany es faci, sigui petita, mitjana o grossa; ja vendran dies i anys en què puguin tornar a ser més grosses», ha dit. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad