El ConectaBalear guanya amb solvència el Ciutat de Manacor

S’imposa amb claretat al Palma per 3 sets a 0 en el torneig de presentació abans de començar la Superlliga de voleibol

 

El ConectaBalear aconsegueix fer-se amb el trofeu Ciutat de Manacor per primera vegada des que competeix a la Superlliga. L’equip de Lluís Molada va demostrar ahir estar en bona forma física arribant a aconseguir un avantatge de 8 punts en el tercer parcial, davant un Palma amb la plantilla encara per tancar. L’oposat americà Raymond Barsemian va ser nomenat millor jugador de el torneig amb un total de 11 punts i 24 atacs.

El primer set començà amb un contundent 4-0 local. Els continus errors de l’equip palmesà i una sèrie de serveis encertats per part de Vanole permeteren arribar fins i tot al 8-0. El ConectaBalear CV Manacor va agafar un avantatge de 10 punts respecte a l’equip visitant amb 15-5 que s’allarga fins 20-10.

El segon parcial va ser més igualat. El tècnic del Palma, Abel Bernal, va decidir introduir a Sunny com a oposat, tot i ser central. Així, l’equip de la capital va poder retallar les diferències fins aconseguir empatar 21-21. El que no va fer que el set perillés i finalment es va arribar al 26-24.

Al tercer set el bon joc del ConectaBalear va començar amb una diferència de 4 punts 11-7. El Palma no aconseguia retallar distàncies mentre Caetano Filter exhibia un gran domini del bloqueig. Ben prest la diferència va ampliar-se als 8 punts, 24-16. Minuts més tard l’equip manacorí tancava la victòria definitiva per 25-19.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR 3-FENIE ENERGIA 0

ALINEACIONS:

FENIE ENERGIA: Sánchez I., Cairús R., Bernal A., De la Rosa T., Giménez C., Furtado M., Sánchez A., (L). També van jugar: Ruiz D (L), WU S., Lladó J., Riera A.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Llopart A., Cabrer J.F., Vanole T., Mendez V., Ramírez S., Barsemian R., Piris A. (L). També van jugar Català A., (L), Mesquida X., Chourio A., Gallec M., Filter C.

ÀRBITRES: Maria Glòria Souto i Javier de Sande.

PARCIALS: 1-0 (25-15), 2-0 (26-24), 3-0 (25-19)

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad