L’Escola Municipal de Mallorquí agraeix la feina feta als Cossiers

L’objectiu d’aquesta trobada és agrair amb un obsequi la dedicació de tota la gent que col·labora perquè les dues sortides anuals siguin possibles

 

L’Escola Municipal de Mallorquí ha celebrat aquesta setmana l’acte de recepció als Cossiers de Manacor per part de l’Ajuntament de Manacor. L’objectiu d’aquesta trobada que es fa cada any, és agrair amb un obsequi, la dedicació de tota la gent que col·labora perquè les dues sortides anuals dels Cossiers (dia del pregó de les Fires i Festes de Primavera i el dia de la festa del St. Crist) siguin possibles i siguin un èxit. I aquest any, més que cap altre, l’Ajuntament vol donar les gràcies als cossiers, a la dama, al dimoni, als flabiolers, al coordinador, Sebastià Galmés però també i molt especialment a totes les persones que han col·laborat fent possible una sortida diferent com ha estat la del 2021. 

Enguany, i a causa de les mesures preventives per la Covid-19 i per a què el major nombre de persones possible pogués veure’ls ballar, els Cossiers de Manacor varen ballar dia 28 de maig, dia del Pregó, a quatre llocs: a l’exterior de l’Escola Municipal de Mallorquí, al pati del CEIP Simó Ballester, al pati del CP Es Canyar i al Parc Municipal. Aquest fet ha comportat que hagi estat imprescindible la col·laboració de persones vinculades als Cossiers de Manacor per poder assumir la logística que ha implicat la gestió de quatre escenaris on ballar. 

L’Escola Municipal ha obsequiat als cossiers, sonadors i col·laboradors amb una cistella de productes ecològics de S’hort d’en Conies. 

Amb aquest acte, l’Ajuntament vol reconèixer la dedicació de totes les persones que aporten el seu granet d’arena perquè la gent del poble conegui, estimi i valori la nostra dansa. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad