Transports diu que es compromet a millorar les actuals aturades de bus

L’Ajuntament de Manacor es reuneix amb el Consorci de Transports de Mallorca i ha obtingut el compromís per solucionar les molèsties relacionades amb les parades 

 

El delegat de Mobilitat de l’Ajuntament de Manacor, Sebastià Llodrà, sol·licità el passat mes d’agost una reunió amb el Consorci de Transports de Mallorca per donar resposta a la preocupació dels veïns de Manacor davant les molèsties que provoca l’aturada del bus del Transport Públic de Mallorca (TIB) a la rambla del Rei en Jaume, així com els embussos que es produeixen al carrer de Conies, davant l’aturada del Molí d’en Polit. La reunió, que ha tengut lloc aquesta setmana amb tècnics del Consorci de Transports de Mallorca, ha servit per traslladar aquesta preocupació i mirar quines solucions tècniques es poden trobar per tal de millorar el servei. 

El servei de bus del TIB Mallorca a Manacor es troba a la fase inicial, per això són possibles i necessaris tots els canvis que serveixin per millorar-lo. L’Ajuntament de Manacor ha obtingut el compromís per part del Consorci de Transports de Mallorca de trobar diverses possibilitats tècniques per tal de decidir de manera consensuada quina és la millor opció que s’adapta a les necessitats tant del servei, com dels usuaris i dels veïns. 

El delegat de Mobilitat, Sebastià Llodrà destaca la importància de la nova aturada del Molí d’en Polit, propera a l’Hospital de Manacor, així com del servei comarcal que ofereix TIB Mallorca des de Manacor. “El transport públic forma part de la solució i no del problema, per això celebram que el nou sistema de busos hagi augmentat les freqüències, les rutes i els passatgers, però no ens conformam i volem que si hi ha coses a millorar, s’abordin de la millor manera possible”, ha assegurat Llodrà. 

L’Ajuntament de Manacor rebrà les properes setmanes les propostes tècniques del CTM i les traslladarà als portaveus dels grups municipals perquè puguin ser consensuades. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad