El nou whatsapp de l’Ajuntament arriba als 150 usuaris en dos dies

El Servei d’Atenció Ciutadana funciona amb el número de WhatsApp 674 03 59 21

 

El nou whatsapp per comunicar incidències i fer consultes posat en marxa per l’ajuntament de Manacor a finals d’aquesta setmana, ha arribat als 150 usuaris en tan sols dos dies de funcionament. Un canal que ja ha generat més de 650 converses relacionades amb distints temes, encara que durant les primeres hores la majoria han estat basades en el funcionament de la nova eina, que ve a substituïr la app municipal, massa lenta i poc directa que no permetia la interacció amb els ciutadans.

Ara, el nou sistema pretén aconseguir unes consultes, i per tant unes solucions, molt més efectives. El Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Manacor, que així és com s’anomena de forma oficial, funciona amb el número de WhatsApp 674 03 59 21.

Cal recordar que només s’atenen les incidències que són comunicades mitjançant text, geolocalització o fotografies, però no els missatges d’àudio. L’aplicació utilitza un sistema de xatbot, un ordinador semiautomàtic que interactua amb l’usuari, encara que el servei també compti amb personal propi de l’Ajuntament per respondre les notificacions.

Una vegada l’usuari ha gravat aquest contacte al seu telèfon, ja pot escriure al servei, on li apareixerà un menú amb els següents apartats: 

1. Informació municipal
2. Pregunta al batle
3. Comunicació d’incidències

4. Bústia de la ciutadania
5. Informació COVID
6. Les meves preferències
7. Finalitzar 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad