La Policia Local garantirà els accessos segurs a les escoles tot el curs

La mesura ha estat sol·licitada per part dels equips directius per fomentar una mobilitat més sostenible 

 

El departament d’Educació en coordinació amb la Policia Local ha començat a col·locar aquest dijous les barreres que a partir d’aquest divendres 10 de setembre i durant tot el curs escolar 2021- 22 configuraran els espais escolars segurs als accessos dels centres educatius d’arreu del municipi de Manacor. La iniciativa sorgí el curs passat per fer front a les necessitats d’entrada esglaonada per fer front a la Covid-19, i davant l’alta acceptació de la mesura, aquest curs ha estat sol·licitada pels equips directius dels centres del municipi amb l’objectiu de fomentar una mobilitat més sostenible. 

Els espais escolars segurs compten amb uns horaris determinats en què la col·locació de les barreres impedeix la circulació del trànsit davant les escoles i instituts. Per facilitar la convivència, s’han col·locat cartells amb els horaris de tancament del trànsit a les barreres que es col·locaran davant de cada centre i que, en la majoria dels casos coincideixen amb les hores d’entrada i de sortida dels alumnes. 

Aquesta mesura fomenta l’accés a peu als centres educatius mitjançant la pacificació del trànsit i la configuració d’entorns escolars més segurs. 

Així, a partir del primer dia lectiu del curs 2021-22 es tallarà l’accés a: 

EI Sa Graduada. Carrer de la Caritat amb passeig d’Antoni Maura, de 8.45 h a 9.15 h i de 13.45 h a 14.15 h. 

EI Sa Torre. Carrer de Menorca, de 8.45 h a 9.15 h i de 13.45 h a 14.15 h. 

CP Es Canyar. Carrer Llicenciat Sebastià Perelló i Arbona (tram entre l’escola i l’IES Mossèn Alcover), de 8.45 h a 9 h i de 13.45 h a 14 h. 

CEIPIEEM Simó Ballester. Carrer de Sant Antoni, de 8.30 h a 9.15 h i de 13.45 h a 14.15 h. CP Jaume Vidal. Carrer Serralt i Carrer Moriscos de 8.45 h a 9.15 h i de 13.45 h a 14.15 h. CP Molí d’en Xema. Carrer de Son Boga, de 8.45 h a 9.20 h i de 13.45 h a 14.20 h.
CC La Puresa. Carrer de Sant Jeroni i carrer de la Creu. Horaris d’entrada i de sortida. 

CC La Salle. Carrer del Barracar. Horaris d’entrada i de sortida. 

CC Sant Francesc. Carrer del Convent, carrer Major i carrer del Pare. Horaris d’entrada i de sortida. 

CC Sant Vicenç de Paül. Carrer de n’Olesa. Horaris d’entrada i de sortida. 

IES Mossèn Alcover. Ronda de l’Institut amb carrer Solimà, de 7.45 h a 8.15 h i de 13.45 h a 14.15 h. 

IES Manacor. Carrer de les Tapereres amb carrer del Cirerer, de 7.45 h a 8.15 h i de 13.45 h a 14.15 h. 

CEIP Mitjà de Mar. Carrer de l’Estribord, de 8.30 h a 12.30 h. CEIP Ses Comes. Carrer de la Ràpita i carrer dels Germans Pinzón. CEIP Talaiot. Carrer de l’Anfós, de 8.30 h a 14.30 h. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad