Tractaments per lluitar contra el moscard tigre a places i carrers

La imatge

 

La regidoria de Medi Ambient i Mobilitat de l’ajuntament de Manacor ha posat en marxa una serie de tractament en places i carrers del municipi per combatre de forma més efectiva la proliferació, durant els darrers anys, de l’anomenat moscard tigre. Per això, operaris de la concessionària fan feina aquests dies desplegant tractaments larvicides al sistema de clavegueram i col·loca trampes d’oviposició a les zones enjardinades públiques.

Així mateix el consistori ha donat una serie de recomanacions pels veïnats ara que acaba l’estiu: als habitatges cal evitar l’aigua estancada durant més d’una setmana, no deixar que s’acumuli als cossiols, buidar aigua de les piscines, instal·lar mosquiteres i tapar els bidons de reg, entre d’altres prevencions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad