Les signatures per demanar un riuet digne per s’Illot ja superen les 800

L’Associació de Veïns Junts per s’Illot s’ha marcat com a objectiu arribar a les mil

 

L’Associació de Veïns Junts per s’Illot ja ha aconseguit acumular més de 800 signatures, des de que fa un mes va començar amb la campanya de recollida per demanar a l’ajuntament de Manacor la neteja i manteniment en condicions dignes del riuet que separa el municipi manacorí del de Sant Llorenç.

“Des de la associació, volem agrair a tots els veïns i tots els comerços que estau ajudant a que això sigui possible. Necessitam una mica més, hem d’arribar a les 1000, l’únic requisit és ser major d’edat. Hi ha fulls de signatures repartits per tot els comerços, només has d’entrar, i demanar per les firmes del riuet”, explica l’associació a les xarxes. “Entre tots ho aconseguirem i farem pressió per aconseguir el riuet que s’Illot es mereix”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad