Les signatures per demanar un riuet digne per s’Illot ja superen les 800

L’Associació de Veïns Junts per s’Illot s’ha marcat com a objectiu arribar a les mil

 

L’Associació de Veïns Junts per s’Illot ja ha aconseguit acumular més de 800 signatures, des de que fa un mes va començar amb la campanya de recollida per demanar a l’ajuntament de Manacor la neteja i manteniment en condicions dignes del riuet que separa el municipi manacorí del de Sant Llorenç.

“Des de la associació, volem agrair a tots els veïns i tots els comerços que estau ajudant a que això sigui possible. Necessitam una mica més, hem d’arribar a les 1000, l’únic requisit és ser major d’edat. Hi ha fulls de signatures repartits per tot els comerços, només has d’entrar, i demanar per les firmes del riuet”, explica l’associació a les xarxes. “Entre tots ho aconseguirem i farem pressió per aconseguir el riuet que s’Illot es mereix”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad