La manca d’hores per passar la ITV a Manacor ofega particulars i empreses

La concessionària tan sols deixa reservar quatre dies pel que queda de setembre i encara no ha obert les cites per octubre i novembre

 

“El Consell de Mallorca, responsable final de les estacions de la ITV de l’illa està ofegant els usuaris i les empreses que diàriament haurien de passar l’inspecció de vehicles a Manacor”, així de contundent és el missatge de l’Associació d’Empresaris de Llevant respecte la manca d’hores que la concessionària del servei, SGS, posa a disposició durant el mes de setembre i de la nul·la possibilitat de poder demanar cita durant els següents mesos d’octubre i novembre. Una situació poc comprensible a manca tan sols de tres setmanes.

Així, pel que queda de setembre tan sols es poden demanar hores els dies 20, 23, 24 i 27, “i en uns torns que no són precisament cómodes per les empreses, com ara les 6 del matí. Tot això fa que fer la nostra feia sigui molt complicat. Sembla que no els importi en absolut la nostra situació”, critica el responsable de l’associació i de l’empresa Cronomotor, Mateu Català.

Ja fa mesos que usuaris i empresaris denuncien la falta de previsió i el mal funcionament de l’estació comarcal, “amb més de dues hores d’espera al sol i un tracte poc eficient”. “Cada dia es formen grans embussos, cues tant per passar la revisió com per esperar al final a que ens segellin els papers… Aquest temps qui ens ho paga?”.

Cal recordar també que fa setmanes que una representació dels afectats demanen una reunió directa a Manacor amb el conseller insular de Mobilitat, Iván Sevillano, “per tractar d’aclarir d’una vegada per totes la situació. De moment hem pogut parlar amb la seva secretària però no amb ell, i per tant encara ara no tenim cap cita confirmada”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad