Cada manacorí tornarà a tenir dret a quatre bons comercials de 10 euros

Manacor s’adhereix a la campanya comercial dels Bons de les Illes Balears per obtenir descomptes al petit comerç 

 

L’Ajuntament de Manacor ha acollit aquest dilluns matí una reunió amb representants dels comerciants de Manacor i el director general de Comerç, Miguel Piñol, per traslladar al sector tota la informació sobre els Bons de les Illes Balears. Els Bons de les Illes Balears són descomptes de 10 euros als comerços minoristes que poden gaudir els residents majors d’edat, entre l’1 d’octubre i el 31 de desembre de 2021. L’objectiu d’aquests bons, finançats per la Direcció General de Comerç del Govern de les Illes Balears i gestionada per la Cambra de Comerç de Mallorca és estimular la demanda i dinamitzar l’activitat comercial. 

Els comerços poden adherir-se a la campanya fins dia 12 de setembre a través de la web www.bonsillesbalears.com, tot i que Piñol ha recollit la petició dels comerciants manacorins d’allargar el termini fins el 19 de setembre. 

Cada bo equival a 10 euros de descompte per a cada mínim de 30 euros de compra i es podran acumular un màxim de 4 bons per client. Així, en compres entre 30 i 59,99 euros es podrà aplicar un màxim d’un bo de 10 euros, en compres d’entre 60 i 89,99 euros es podran obtenir 20 euros de descompte, en compres entre 90 i 119,99 euros es podran aplicar tres bons equivalents a 30 euros de descompte, i en compres superiors a 120 euros es podrà gaudir de 40 euros de descompte. 

Piñol ha informat que la Direcció General de Comerç ha emès 100.000 bons de 10 euros que s’han d’assignar equitativament entre tots els comerços adherits. En aquest cas, el comerç serà l’encarregat de gestionar l’aplicació dels bons i el client no comprarà ni canviarà cap bo en cap moment. Els comerços cobraran quinzenalment la suma dels bons canviats i validats prèviament per la Cambra de Comerç. 

Piñol ha animat els comerços detallistes amb establiment físic a peu de carrer a què s’adhereixin a la iniciativa, que cerca «dinamitzar el consum i enfortir el final de temporada». Per la seva banda, el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha destacat l’avantatge que suposa que els ciutadans de Manacor ja coneixen la iniciativa, en referència a la campanya que posà en marxa l’Ajuntament el desembre de 2020 amb els Vals de Consum de Manacor Batega, «tot i que el funcionament és un poc diferent i ara la gent no s’ha de descarregar els vals». Oliver ha destacat que «allò important és la implicació dels comerços» i ha donat la benvinguda a la campanya. La delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, ha assegurat que «les sinergies tenen efectes molt positius» i, així mateix, ha posat el correu electrònic de la Delegació de Comerç (comerciants@manacor.org) per resoldre dubtes que puguin sorgir. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad