Els 35 treballadors del programa SOIB Reactiva finalitzen les seves tasques 

Els contractes han tengut una durada de quatre mesos i han conclòs aquest setembre 

 

Les 35 persones contractades per l’Ajuntament de Manacor mitjançant el programa SOIB Reactiva 2020, el programa de contractació pública adreçat a Ajuntaments promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014 – 2020, per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS), ja han finalitzat la seva feina per a la institució municipal després de 4 mesos. El programa SOIB Reactiva s’adreça a persones desocupades a causa econòmica provocada per la Covid-19, joves menors de 30 anys a l’atur i persones desocupades de llarga durada, amb l’objectiu de mantenir les seves habilitats competencials i facilitar la seva requalificació professional. 

Els 35 treballadors que han format part del segon torn del Programa Reactiva varen començar dia 4 de maig i han acabat els contractes aquest divendres 3 de setembre de 2021. Els perfils professionals d’aquests treballadors han estat xofers, peons de manteniment, oficials de manteniment, informadors ambientals, una geògrafa, una historiadora de l’art i una auxiliar administrativa, que han desenvolupat les seves tasques als departaments de Serveis Generals, Esports, Educació, Urbanisme i Medi Ambient. 

Es tracta del segon torn del programa SOIB Reactiva de l’Ajuntament de Manacor. En el primer torn, l’Ajuntament de Manacor va contractar 56 treballadors, que varen fer feina entre els mesos de desembre de 2020 i abril de 2021. Entre les tasques que dugueren a terme hi ha el manteniment i conservació de les escoles públiques, tenir cura de les instal·lacions esportives, voravies i infraestructures municipals, proporcionar informació sobre la normativa de neteja viària i de recollida selectiva de residus, proporcionar informació sobre la normativa de mobilitat, suport pedagògic als tallers del Museu d’Història, atendre la demanda de tallers lingüístics dels centres educatius, etcètera. 

El progama ha tengut un pressupost total d’1.260.152 euros, dels que 853.886 euros han estat aportats pel SOIB i 153.764 euros per l’Ajuntament. 

El batle de Manacor, en nom de tot l’Ajuntament de Manacor, agraeix als treballadors la feina feta. Per la seva banda, la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, assegura que la feina que han fet aquests treballanors no només ha contribuït la seva requalificació professional, sinó també “a cobrir les necessitats del municipi, el que dota d’un valor afegit encara més important a aquest programa d’ocupació”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad