Manacor publicarà a una plataforma web tots els contractes menors 

El ple de juliol aprovà que tots els contractes menors es publiquin al portal web municipal per afavorir la concurrència i augmentar la transparència 

 

L’Ajuntament de Manacor ja ha posat en marxa la nova plataforma web on a partir d’aquest 1 de setembre ja s’han començat a publicar tots els contractes menors. L’objectiu d’aquesta iniciativa és la d’afavorir la concurrència i augmentar la transparència de la gestió municipal. Tots els professionals i empreses podran accedir a partir d’ara a https://contractes.manacor.org/ i veure quins són els contractes menors oberts. 

La Llei de contractes estableix que els contractes menors (serveis i subministraments per quanties inferiors a 15.000 euros i obres per quanties inferiors a 40.000 euros) puguin ser adjudicats directament. Actualment, l’Ajuntament ja s’obliga a convidar a tres empreses per a contractes a partir de 3.000 euros, tant per a subministraments com per a obres. 

El ple municipal extraordinari del passat 27 de juliol va aprovar aquesta iniciativa per la qual l’Ajuntament de Manacor incrementa la transparència ja que convidarà totes les empreses i professionals mitjançant la publicació de les convocatòries dels contractes menors de 3.000 a 15.000 per a serveis i subministraments i de 3.000 a 40.000 per a obres a la pàgina web municipal. “Així no només convidam a tres empreses, sinó que convidam a tothom i així encara donam més transparència”, explicà la delegada de l’Activitat econòmica i financera, Cristina Capó. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad