Manacor publicarà a una plataforma web tots els contractes menors 

El ple de juliol aprovà que tots els contractes menors es publiquin al portal web municipal per afavorir la concurrència i augmentar la transparència 

 

L’Ajuntament de Manacor ja ha posat en marxa la nova plataforma web on a partir d’aquest 1 de setembre ja s’han començat a publicar tots els contractes menors. L’objectiu d’aquesta iniciativa és la d’afavorir la concurrència i augmentar la transparència de la gestió municipal. Tots els professionals i empreses podran accedir a partir d’ara a https://contractes.manacor.org/ i veure quins són els contractes menors oberts. 

La Llei de contractes estableix que els contractes menors (serveis i subministraments per quanties inferiors a 15.000 euros i obres per quanties inferiors a 40.000 euros) puguin ser adjudicats directament. Actualment, l’Ajuntament ja s’obliga a convidar a tres empreses per a contractes a partir de 3.000 euros, tant per a subministraments com per a obres. 

El ple municipal extraordinari del passat 27 de juliol va aprovar aquesta iniciativa per la qual l’Ajuntament de Manacor incrementa la transparència ja que convidarà totes les empreses i professionals mitjançant la publicació de les convocatòries dels contractes menors de 3.000 a 15.000 per a serveis i subministraments i de 3.000 a 40.000 per a obres a la pàgina web municipal. “Així no només convidam a tres empreses, sinó que convidam a tothom i així encara donam més transparència”, explicà la delegada de l’Activitat econòmica i financera, Cristina Capó. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad