La corba d’ingressats per covid a l’hospital s’estabilitza a la baixa

Baixen un 30% els malalts positius tant a planta com a la UCI manacorina

 

La corba de l’anomenada cinquena onada pareix estabilitzar-se a Manacor. Almanco això és el que diuen les noves dades fetes públiques per l’hospital comarcal. Tres setmanes després de les xifres màximes d’ingressats positius per covid tant a la tercera planta com a la UCI (30 i 11 respectivament), avui dimecres el panorama és sensiblement distint i ara mentre que els malalts tant de planta com de la Unitat de Cures Intensives han baixat un 30%, fins a situar-se en 10 i 4. Un raig d’esperança per afrontar el començament del mes de septembre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad