La corba d’ingressats per covid a l’hospital s’estabilitza a la baixa

Baixen un 30% els malalts positius tant a planta com a la UCI manacorina

 

La corba de l’anomenada cinquena onada pareix estabilitzar-se a Manacor. Almanco això és el que diuen les noves dades fetes públiques per l’hospital comarcal. Tres setmanes després de les xifres màximes d’ingressats positius per covid tant a la tercera planta com a la UCI (30 i 11 respectivament), avui dimecres el panorama és sensiblement distint i ara mentre que els malalts tant de planta com de la Unitat de Cures Intensives han baixat un 30%, fins a situar-se en 10 i 4. Un raig d’esperança per afrontar el començament del mes de septembre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad