L’escola de Sa Torre ja està a punt tres anys i 1,6 milions després

La Conselleria d’Educació recepciona les obres i els alumnes podran començar les classes interrompudes a l’octubre de 2018

 

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de recepcionar les obres realitzades al CEIP Sa Torre, després d’una important reforma que ha comptat amb una inversió de més d’1’6 milions d’euros. L’alumnat estrenarà els nous espais i les millores duites a terme aquest mes de setembre per iniciar el nou curs 2021-2022.

Aquesta actuació ha estat preseleccionada per part de la Direcció General de Fons Europeus per ser finançada pel fons REACT-UE com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de la COVID-19, dins del marc del Programa Operatiu FEDER 2014-2020 de les Illes Balears.

1’6 milions d’euros

Amb una inversió d’1.653.367,el projecte ha passat per distintes fases, ja que inicialment es va haver de fer una inversió urgent per poder resoldre el problema de formiga blanca que afectava l’estructura de l’escola –la qual cosa va obligar a traslladar l’alumnat a l’IES Manacor–  i finalment es va decidir aprofitar la situació per emprendre una reforma integral per redistribuir els espais i millorar l’accessibilitat del centre tot ampliant la inversió pressupostària. “Aquestes obres beneficiaran als 157 alumnes (67 d’infantil i 90 de primària) que actualment té el centre i els del futur”, ha explicat el Govern.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad