Mojitos a 8 euros: Cala Varques torna a tenir bar il·legal

El PP de Manacor critica que l’equip de govern consenti la “llei de la selva” a Cala Varques

 

El Partit Popular de Manacor ha criticat durament “el greu perill potencial” que suposa l’estacionament massiu i il·legal de vehicles als voltants del camí d’entrada a Cala Varques “tant per als qui circulen per la carretera, com per als qui s’atreveixen a jugar-se la vida cada vegada que volen visitar la cala; segueixen incontrolats i sense que cap administració (ni municipal ni supramunicipal) actuï d’una forma contundent per evitar els perills i posar ordre”.

“Cala Varques, els seus voltants i els accessos, són un greu problema per Manacor. Malgrat les promeses reiterades de l’equip de govern municipal de posar-hi remei; en el seu tercer estiu de govern i amb els efectes de la pandèmia que han reduït el nombre de visitants; és evident que Cala Varques els ha fuit de les mans”. A més, els fems se segueixen acumulant; malgrat l’equip de govern enviés la brigada municipal per fer una rentada de cara a l’accés visible des de la carretera. A mesura que s’avança fins a l’arenal; els fems es van multiplicant”, explica la portaveu Maria Antònia Sansó.

Una vegada s’arriba a la platja, dóna la benvinguda un envelat de sombrilles que no és altra cosa que un bar il·legal. Una pissarreta verda perfectament visible indica els preus de les begudes que s’hi serveixen. Mojitos a 8 euros o aigües a 1,5 n’és només un exemple.

“A Cala Varques sembla que hi governi “la llei de la selva”, on cadascú fa allò que més li convé sense que cap administración s’involucri. L’Ajuntament de Manacor resta impassible, sense actuar ni sense reclamar ajudes a Consell de Mallorca i Govern; administracions que també hi tenen molt a dir. L’equip de govern municipal, el mateix que fa quatre anys semblava tenir la fórmula màgi-ca per acabar amb els problemes de Cala Varques, ara no és capaç de mostrar contundència davant Consell de Mallorca i Govern per reclamar ordre en aquest indret.

Instem l’equip de govern municipal a recuperar totes aquelles idees que tenien quan feien oposició per posar remei a la problemàtica de Cala Varques, per veure si d’una vegada per totes, s’aconsegueix una mica d’ordre en aquest in- dret. Estar de mans plegades, com han fet fins ara, no soluciona res.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad