“L’objectiu enguany és instal·lar-se a la part alta de la classificació”

El ConectaBalear CV Manacor presenta Sergio Ramírez, Víctor Méndez i el nord-americà Raymond Barsemian amb l’objectiu de ser importants a la Superlliga

 

El ConectaBalear CV Manacor ja prepara amb força la seva quarta temporada a la Superlliga espanyola de volei. Ahir divendres va anunciar tres potents fitxatges que reforçaran el projecte. Es tracta dels jugadors Sergio Ramírez i Víctor Méndez, procedents de Ushuaïa Eivissa Voley, i de el nord-americà Raymond Barsemian, procedent de Crescenda a la lliga universitària.

Ramírez dirigirà el joc en la seva condició d’armador, mentre que Méndez atacarà pel centre de la xarxa en la seva figura de central. Per la seva banda, Barsemian ocuparà la posició d’oposat. Els tres han mostrat la seva satisfacció i il·lusió per pertànyer a les files de l’equip manacorí alhora que han reconegut que l’inici de la pretemporada està sent dura i intensa.

Els dos jugadors nacionals reconeixen que han vist en el ConectaBalear un projecte d’equip ambiciós, “raó per la qual ens ha interessat apostar”. D’altra banda valoren l’estabilitat i serietat que en la seva opinió representa el club a l’hora de decidir-se per l’oferta de Manacor. D’altra banda Barsemian s’ha mostrat amb ganes per fer el salt a Europa, en la seva primera sortida del país. L’entrenador Lluís Molada ha dit d’ell que és un jugador fort i ha recordat que ha estat considerat dos cops millor jugador de la seva lliga.

Tant el tècnic com la presidenta M. Antònia Perelló, han destacat que el projecte del ConectaBalear és sòlid, té vocació de creixement i que es fixa com a objectiu “instal·lar-se a la taula alta de la classificació”. D’altra banda, el club ha anunciat que en els pròxims dies anunciarà dos nous fitxatges (un nacional i un altre estranger) per tancar ja definitivament la plantilla i començar la temporada 2021-22 de la Superlliga espanyola.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad