L’Ajuntament construirà una rotonda a la Via Portugal per girar a l’esquerra

Una vella reivindicació de veïns, comerciants i conductors per anar més fàcilment cap al teatre o l’hospital

 

Vint anys després, tots aquells vehicles que vagin per la Via Portugal i vulguin voltar cap a l’esquerra, cap a l’avinguda del Parc en direcció al teatre o a l’hospital, podran tornar a fer-ho. L’ajuntament de Manacor ha confirmat que construirà una rotonda on ara hi ha balises de plàstic groc, per una banda per aconseguir així una millor agilitat en el trànsit, i per una altra perquè els conductors puguin girar en direcció Palma i no hagin d’anar forçadament fins a la rotonda de la carretera de Porto Cristo.

Aquesta decisió arriba en el moment en que l’Ajuntament i el Consell de Mallorca estan negociant una sortida per remodelar tota la Via Portugal i traspassar la gestió i el manteniment al consistori. Fa anys que es parla de tornar a obrir aquesta opció que, de la mateixa manera permetria que tots els conductors que arribin de Porto Cristo i vulguin entrar al poble com ho feien abans, tornin a fer-ho amb facilitat. Una vella reivindicació dels comerciants i veïns de la zona.

Aquest canvi obriria la sortida d’una de les artèries més importants de Manacor cap al teatre municipal, la Policia Local, el nou auditori, l’hospital comarcal o el futur PAC. Ara mateix tots els vehicles que volen girar a l’esquerra, han de continuar primer fins a la rotonda del Cilindre per tornar enrere, en un recorregut d’uns 600 metres.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad