L’Ajuntament construirà una rotonda a la Via Portugal per girar a l’esquerra

Una vella reivindicació de veïns, comerciants i conductors per anar més fàcilment cap al teatre o l’hospital

 

Vint anys després, tots aquells vehicles que vagin per la Via Portugal i vulguin voltar cap a l’esquerra, cap a l’avinguda del Parc en direcció al teatre o a l’hospital, podran tornar a fer-ho. L’ajuntament de Manacor ha confirmat que construirà una rotonda on ara hi ha balises de plàstic groc, per una banda per aconseguir així una millor agilitat en el trànsit, i per una altra perquè els conductors puguin girar en direcció Palma i no hagin d’anar forçadament fins a la rotonda de la carretera de Porto Cristo.

Aquesta decisió arriba en el moment en que l’Ajuntament i el Consell de Mallorca estan negociant una sortida per remodelar tota la Via Portugal i traspassar la gestió i el manteniment al consistori. Fa anys que es parla de tornar a obrir aquesta opció que, de la mateixa manera permetria que tots els conductors que arribin de Porto Cristo i vulguin entrar al poble com ho feien abans, tornin a fer-ho amb facilitat. Una vella reivindicació dels comerciants i veïns de la zona.

Aquest canvi obriria la sortida d’una de les artèries més importants de Manacor cap al teatre municipal, la Policia Local, el nou auditori, l’hospital comarcal o el futur PAC. Ara mateix tots els vehicles que volen girar a l’esquerra, han de continuar primer fins a la rotonda del Cilindre per tornar enrere, en un recorregut d’uns 600 metres.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad