El nombre d’ingressats per covid a Manacor va a la baixa

Tendència a la baixa que fa ser optimistes de cara al que queda d’estiu

 

A la fi una setmana positiva a l’hospital de Manacor pel que fa al nombre de persones ingressades positives per covid19. Encara que si bé en queden 11 a llits de la tercera planta i 8 més a la Unitat de Cures Intensives del centre, la xifra és inferior a la de l’inici de la setmana, quan n’hi havia 15 i 9 respectivament. La corba descendent fa ser optimista de cara a la segona fase de l’estiu i al final de les vacances per a la majoria de treballadors de la zona d’influència del Sector Sanitari del Llevant.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad