El nombre d’ingressats per covid a Manacor va a la baixa

Tendència a la baixa que fa ser optimistes de cara al que queda d’estiu

 

A la fi una setmana positiva a l’hospital de Manacor pel que fa al nombre de persones ingressades positives per covid19. Encara que si bé en queden 11 a llits de la tercera planta i 8 més a la Unitat de Cures Intensives del centre, la xifra és inferior a la de l’inici de la setmana, quan n’hi havia 15 i 9 respectivament. La corba descendent fa ser optimista de cara a la segona fase de l’estiu i al final de les vacances per a la majoria de treballadors de la zona d’influència del Sector Sanitari del Llevant.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad