Manacor ja compta oficialment amb un club d’Agility

Aquest passat dissabte el camp de futbol Andreu Pasqual Frau fou l’escenari de la seva presentació

 

Manacor ja compta oficialment amb un Club d’Agility, una modalitat esportiva on un guia dirigeix a un ca sobre una sèrie d’obtacles. L’equip ha de seguir l’ordre dels obstacles de la manera més precisa possible i competint contra el rellotge. Aquest passat dissabte el camp de futbol Andreu Pasqual Frau va ser l’escenari de la seva presentació (i allà on tindrà la seu), mitjançant un entrenament en el que hi participaren diferents clubs de les Balears. “Es tracta de promocionar l’esport dins el municipi i posar-ho a disposició de la ciutadania”, diuen les seves responsables.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad