La sobrecàrrega d’un transformador provoca talls elèctrics continus a s’Illot

La imatge

 

Una sobrecàrrega en el transformador elèctric del carrer de la Llissa de s’Illot va ocasionar ahir almanco tres talls de subministrament elèctric a les 0,49 h, les 16,49h i les 19,21 hores. Problemes que encara han continuat avui dilluns. Endesa ha informat que intentarà que tot estigui arreglat l’abans possible. “Així mateix recordar que els actes de festes que es duen a terme a la plaça del Llop tenen el seu propi generador elèctric, amb el que no afecta en res al subministrament de s’Illot”, ha informat l’ajuntament manacorí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad